BMW lansează Individual 740Li M Sport Edition

BMW lansează Individual 740Li M Sport Edition

BMW lansează Individual 740Li M Sport Edition

BMW a adăugat noua ediție limitată BMW Individual 740Li M Sport Edition la line-up-ul său din seria 7. Aceasta marchează prima dată când o mașină BMW Individual este produsă pe piața mondiala.

 

Automobilele individuale BMW permit clienților un grad ridicat de personalizare.Ca atare, BMW seria 7 în ediție limitată poate fi comandată doar online și oferă clienților posibilitatea de a alege două opțiuni de culoare diferite, exclusiv pentru programul Individual.Există, de asemenea, o gamă de două modele de roți de 20 inch.

 

Pentru interior, cumpărătorii pot alege dintr-o serie de opțiuni diferite de broderie pentru tetierele Alcantara și pernele spătarului.Masina vine, de asemenea, cu un headliner Alcantara făcut în Ivory White și Bej Canberra.Scaunele sunt tapițate într-o piele exclusivă Nappa, iar BMW spune că această mașină primește o nouă "bordură din lemn fin" cu incrustații din lemn în mânerele acoperișului, închizătoarea centurii de siguranță spate și suportul pentru cupa cotierei din centrul spate.Grupul motopropulsor este partajat cu actualul model 740Li M Sport care primește un motor 340 CP, turbo straight-six.