Noile Dacia Sandero și Sandero Stepway prezentate pentru prima dată

Noile Dacia Sandero și Sandero Stepway prezentate pentru prima dată

Noile Dacia Sandero și Sandero Stepway prezentate pentru prima dată

Brandul de buget a dezvăluit noul look al mașinii Sandero și Logan înainte de lansarea completă.

Noile Dacia Sandero, Sandero Stepway și Logan au fost dezvăluite, firma susținând că urmează să "redefinească mașina esențială" cu un stil nou și un echipament sporit.

Noile Dacia Sandero 20201

Sub-brandul românesc al Renault, cu buget redus, a dezvăluit imagini și detalii limitate despre cele trei noi modele de a treia generație înaintea unui eveniment de lansare completă la sfârșitul acestei luni. Toate cele trei modele sunt setate să se așeze pe cea mai recentă versiune a platformei CMF-B a Grupului Renault, care ar trebui să permită îmbunătățiri majore atât în dinamică, cât și în tehnologie.

Toate cele trei modele au o nouă semnătură a farului în formă de Y, împreună cu o serie de alte stiluri moderne și noi.

Noile Dacia Sandero 20201

Sandero de ieșire a fost în vânzare din 2012, și ca una dintre cele mai ieftine mașini noi de vânzare în toata europa a fost o parte cheie a creșterii rapide a brandului pe piață. Stepway prezintă ceea ce Dacia susține că este un design mai simplificat, cu un parbriz mai înclinat, o linie inferioară a acoperișului și o pistă mai largă.

Ca și înainte, sandero Stepway cu aspect robust, capabilă pe distanțe lungi, are o serie de modificări de stil pentru a-l face să se deosebească de stilul obișnuit, inclusiv o capotă cu striații, un logo Stepway sub grila și bara de protecție mai curbate.

Noile Dacia Sandero 20201

Nouă mașină de familie Logan de a treia generație a fost complet reproiectată pentru a o face "mai dinamică și ușor alungită". Dacia oferă în prezent doar domeniul Logan MCV și variantele robuste Logan MCV Stepway din Romania, și nu există încă niciun cuvânt dacă va oferi versiunea standard a noului model aici în viitor.

interlink.ro