Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și condiții înainte de a utiliza Site-ul. Citiți, de asemenea, Politica de confidențialitate și Politica de utilizare .


Această pagină definește modul în care o persoană, o companie sau un organism corporativ („Tu”) poate folosi site-ul https://www.autoplex.ro („Site-ul”) .

Prin utilizarea site-ului, indicați că acceptați „Termenii și condițiile” și că sunteți de acord să vă conformați de către aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu Termenii, nu utilizați site-ul.

Utilizarea Site-ului include accesarea, căutarea, navigarea, listarea sau înregistrarea pentru a utiliza Site-ul ca oaspete sau ca utilizator înregistrat.


Modificări ale acestor termeni

Auto Motorstar își rezervă dreptul de a revizui „Termenii și condițiile” în orice moment, prin actualizarea acestei pagini. Vă rugăm să verificați această pagină din când în când pentru a lua la cunoștință orice modificare.


Actualizări ale site-ului nostru

Auto Motorstar nu garantează că Site-ul sau Conținutul nu vor fi actualizate la un moment dat sau fără erori. Nu oferim garanții sau garanții că conținutul de pe site-ul web este exact, complet sau actualizat. .

Viruși

Auto Motostar nu garantează că site-ul va fi securizat sau lipsit de erori sau viruși. Trebuie să folosiți propriul software de protecție împotriva virusului. Nu trebuie să folosiți greșit site-ul introducând în cunoștință de viruși sau alte materiale care sunt dăunătoare. Nu trebuie să încercați să obțineți acces neautorizat la Site, serverul pe care este stocată orice parte a Site-ului sau orice server, computer sau bază de date conectat la Site. Nu trebuie să ataci Site-ul. Încălcând această prevedere, ați comite o infracțiune în temeiul Legii privind abuzul de calculator din 1990. Vom raporta orice astfel de încălcare autorităților de aplicare a legii și vom coopera cu aceste autorități, dezvăluindu-le identitatea lor. În cazul unei astfel de încălcări, dreptul dvs. de a utiliza Site-ul se va opri imediat.


Accesarea site-ului nostru

Nu garantăm că Site-ul, sau orice conținut de pe acesta, vor fi întotdeauna disponibile sau neîntrerupte. Nu vă vom răspunde în cazul în care, din orice motiv, site-ul este indisponibil în orice moment sau în orice perioadă. Auto Motostar nu are orice răspundere pentru orice pierdere sau prejudiciu direct sau indirect suferit de către orice utilizator în legătură cu utilizarea site-ului sau incapacitatea de utilizare a site-ului Web


Proprietate intelectuală

Tot conținutul, imaginile, textele, imaginile, codul computerului, proiectarea, structura, este deținut sau autorizat de către sau către Automotorstar.com și este protejat de diverse legi de proprietate intelectuală și drepturi de autor.


Contul și parola dvs.

Dacă știți sau bănuiți că altcineva decât cunoașteți parola dvs., trebuie să ne anunțați la adresa ajutor@autoplex.ro .


Nu se bazează pe informații

Conținutul de pe Site este furnizat numai pentru informații generale. Trebuie să obțineți sfaturi profesionale înainte de a lua măsuri pe baza conținutului de pe Site. Trebuie să vă mulțumiți cu privire la calitatea și starea oricărei mărfuri de pe Site-ul dvs. prin inspecții și anchete proprii. Deși depunem eforturi rezonabile pentru actualizarea informațiilor de pe Site, nu facem garanții sau garanții, că conținutul de pe site este corect, complet sau actualizat. Noi nu ne asumăm nicio răspundere pentru nicio informație de pe site, nu vom avea responsabilitatea de a verifica exactitatea informațiilor furnizate de noi și vă bazați pe toate aceste informații pe propriul dvs. risc


Răspundere

Nu vom fi răspunzători niciunui utilizator pentru nicio pierdere sau deteriorare, care rezultă din sau în legătură cu:

  • utilizarea sau incapacitatea de utilizare a Site-ului
  • utilizarea sau dependența de orice conținut afișat pe Site
  • pierderea de profituri, vânzări, afaceri sau venituri
  • întreruperea activității
  • pierderea economiilor anticipate
  • pierderea oportunității de afaceri, bunăvoință sau reputație; sau
  • orice pierdere sau deteriorare indirectă sau consecventă

Încărcarea de conținut pe site-ul nostru

Trebuie să respectați standardele de conținut prevăzute în Politica noastră de utilizare acceptabilă. Dvs. garantați că orice astfel de contribuție la site respectă termenii și politica noastră de utilizare acceptabilă. Vă veți răspunde pentru orice încălcare a termenilor și a politicii, ceea ce înseamnă că veți fi responsabil pentru orice pierdere sau pagubă pe care o suferim ca urmare a încălcării termenilor și a politicii. Avem dreptul de a elimina orice postare pe care o faceți pe site dacă, în opinia noastră, postarea dvs. nu respectă cu standardele de conținut prevăzute în Politica noastră de utilizare acceptabilă. Orice conținut pe care îl încărcați pe site va fi considerat neconfidențial și neproprietar. Avem dreptul de a utiliza, copia, distribui și dezvălui către terți orice astfel de conținut pentru orice scop. Nu vom fi responsabili sau răspunzători de nicio terță parte pentru conținutul sau acuratețea oricăror conținut postat de dvs. sau de oricare alt utilizator al Site-ului. De asemenea, avem dreptul să vă dezvăluim identitatea oricărui terț care pretinde că orice conținut postat sau încărcat de către dvs. pe Site constituie o încălcare a drepturilor lor de proprietate intelectuală sau a dreptului lor la confidențialitate.


Linkuri și resurse de la third party pe site-ul nostru

În cazul în care site-ul conține link-uri către alte site-uri și resurse furnizate de terți, aceste link-uri sunt furnizate numai pentru informațiile dvs. Nu avem niciun control asupra conținutului acestor site-uri sau resurse. Includerea linkurilor către alte site-uri terțe / resursele nu implică aprobarea materialului conținut pe astfel de site-uri sau al terților înșiși.


Contactare și plângeri

În cazul în care există reclamații cu privire la servicii, abuzuri sau alte caracteristici, vă rugăm să ne contactați pe ajutor@autoplex.ro . Răspunsul poate dura până la 7 zile lucrătoare.