Dacia Duster 2019

Prezentare generală

Acest SUV de dimensiuni medii vă va costa cam la fel ca mașinile de top din oraș. Dacia Duster are astfel o gamă largă de rivali. Își poate ține terenul împotriva mașinilor precum Hyundai i10 și Nissan Qashqai. În unele moduri, poate concura chiar și cu Ford Focus.

Verdict

În timp ce alte modele din clasa sa sunt mai avantajoase și vin cu o tehnologie mai bună, nicio altă mașină nu poate concura cu Dacia Duster 2019 în ceea ce privește prețul. Atunci când a doua generație a acestui SUV a pornit pe drum în iunie 2018, alegerile motorului s-au limitat la un motor de 1,6 litri. Totuși, lucrurile stau altfel anul acesta, există motoare care sunt mai sofisticate. Utilizatorii vor putea alege din două variante de motoare de 1,3 litri care se regăsesc în Mercedes Clasa A și Nissan Qashqai. Un motor diesel mai silențios a fost, de asemenea, inclus în linia din acest an. Dacă veți avea această mașină, veți plăti în jur de 13.400 de euro pentru pachetul de bază.

Ce ne place

  • Preț redus, ceea ce ofera un mare avantaj calitate-preț
  • Arată bine
  • Interior și portbagaj spațios

Ce nu ne place

  • 3 stele pentru siguranță
  • Lipsa tehnologiei moderne

Design-ul exterior

Revizuirea Dacia Duster 2019 include o privire exterioară a mașinii. Stilul este întotdeauna important atunci când alegeți un SUV. Din punct de vedere vizual, mașina este atrăgătoare. Are un aspect minunat și există o mare atenție la detalii. Interiorul pare un pic de bază. Aspectul a fost actualizat puțin față de anul precedent. De exemplu, are un grilaj mai larg decât înainte și vine până în faruri, care au un aspect tridimensional. Linia sa de ferestre a fost de asemenea ridicată puțin pentru un aspect mai dur. În afară de aceasta, arcadele roților din față și din spate sunt evazate pentru a da această impresie de duritate.

Motor și performanță

Motorină

Pentru 2019, Dacia va avea un motor diesel. Va fi un dCi 115 de 1-5 litri testat în timp, care se găsește și în modelele Nissan și Renault. Motorul vine cu 113 CP și poate accelera de la 0 la 100 km în doar 10,5 secunde. Un motor puternic este excelent pentru încărcare și remorcare.

Benzina

Există două motoare pe benzină; motorul SCe 115 de 1,6 litri și motoarele turbo cu 1,3 litri, ceea ce este nou pentru modelul din 2019. Motorul de 1-3 litri este destul de puternic și poate produce 128 CP sau 148 CP. Pe lângă asta, este excelent în ceea ce privește economia de combustibil. Trecerea de la zero la 100 km/h în 11,1 și respectiv 10,4 secunde. SCe este, de asemenea, destul de impresionant. Produce 113 CP. Pe lângă asta, este destul de receptiv la viteze mici. Există chiar și modele cu tracțiune pe patru roți, care durează 12,9 secunde pentru a ajunge de la zero la 100 km/h.

Verdict Autoplex Expert:

Performanțe
60%
Interior
30%
Siguranță
40%
Preț
100%
Ar trebui să cumperi Dacia duster 2019?

Dacă doriți o mașină care oferă o valoare excelentă pentru bani, dar nu doriți să cumpărați o mașină second-hand, aceasta este mașina potrivită pentru tale. Cu modelul din 2019, compromisurile de care vei avea nevoie pentru a face o mașină nouă sunt chiar mai mici decât anul trecut.

70%
Avantajos!