Kia Sportage 2019

Prezentare generală

Acest crossover minunat urmează îndeaproape succesul de care Kia s-a bucurat cu această linie de mașini. În ultimul an al vieții sale, a treia generație Sportage a reușit o impresionantă vânzare de 100.000 în Europa. Aceasta a reprezentat peste un sfert din toate vânzările realizate de Kia în Europa. Acest crossover este în parte un indicator al cât de complicată poate fi afacerea auto. Toți clienții își doresc este multă practică, stil excelent și o propunere de valoare puternică.

Verdict

S-au observat câteva îmbunătățiri notabile în cursul revizuirii Kia Sportage din 2019. Acestea includ noi lumini de ceață cu LED-uri pentru cubul de gheață. În afară de asta, Kia nu ține înapoi când vine vorba de tehnologie. Mașina are acum monitorizare a punctelor moarte, frânare de urgență și un sistem de detectare a șoferului pentru a vă informa dacă sunteți la volan.

Ce ne place

  • Bun echipament standard
  • Un interior practic

Ce nu ne place

  • Rivalii sunt mai efiecienti
  • Lipsește unele echipamente de siguranță în borduri

O mașina avantajoasă

Un domeniu în care strălucește Kia Sportage este în propunerea de valoare. Recenziile pentru Kia Sportage 2019 arată că pentru prețul de până la 24.000 de euro poți avea propriul tău Kia Sportage 2019. Aceasta este o propunere de valoare excelentă în comparație cu alte mașini. De exemplu, toate modelele au un touchscreen de 7 inch. De asemenea, au Android Auto și Apple CarPlay. O cameră de spate este standard pe toate mașinile, precum și pilotul automat.

Unul dintre cele mai bune aspecte pe care le veți găsi este Ediția 25, un model de ediție limitată pentru a marca cel de-al 25-lea an de producție al Sportage. Această ediție vine cu o mulțime de echipamente, inclusiv scaune încălzite, monitor de vizualizare la 360 de grade și faruri LED adaptive. Cu toate aceste funcții suplimentare, va trebui să plătiți doar aproximativ 30.000 de euro.

Specificații și performanțe ale motorului

Kia Sportage 2019 vine cu un motor cu tracțiune frontală de 1,6 litri de 114 CP în tracțiunea de bază. Acest motor este oferit doar cu o cutie de viteze manuală. Cu toate acestea, dacă vă place foarte mult transmisia automată, puteți opta pentru o variantă de 134 CP din motorul care vine și cu tracțiune cu patru roți.

Dacă doriți și mai multă putere, ar trebui să mergeți pentru motorul de 2 litri de 184 CP, prevăzut cu o transmisie automată și tracțiune pe patru roți. Garnitura este destul de puternică și are o capacitate maximă de remorcare de 1900 kg. În afară de aceasta, este echipat cu o tehnologie hibridă ușoară pentru a îmbunătăți economia de combustibil.

Dacă vă plac motoarele pe benzină, există două opțiuni, fiecare cu o capacitate de 1,6 litri. Cea mai ieftină dintre cele două caracteristici tracțiune față și transmisie manuală și fără turbocompresor. Un motor mai puternic turbo cu 1,6 T-GDi este de asemenea disponibil. Este disponibil în opțiuni de transmisie manuală cu șase trepte sau automat cu șapte trepte.

Verdict Autoplex Expert:

Performanțe
60%
Interior
80%
Siguranță
70%
Preț
90%
Ar trebui să cumperi Kia Sportage 2019?

Motivul principal pentru care cineva ar cumpăra această mașină este raportul calitate-preț. Este dotat cu pachetul de bază, fără să coste prea mult. În afară performanță este excelent, ceea ce face o mașină minunată chiar și pentru persoanele în vârstă care au nevoie de putere. Suspensia este excelentă și nu se va apleca la luarea colțurilor. Dacă vrei o mașină raport calitate-preț, această mașină atinge echilibrul perfect.

70%
Excelent!