Ford Kuga 2019

Prezentare generală

Cu ceva timp în urmă, când piața SUV-urilor mici era mai puțin aglomerată, Ford a lansat Ford Kuga. A fost printre primele SUV-uri mici de pe piață care doreau să ofere mai mult sport, în locul unei utilități mai mari, așa cum era norma în vehiculele clasei sale la În 2012, vehiculul a fost relansat și de atunci au fost schimbate diverse mici modificări.

Verdict

Noul Ford Kuga are o lungime de 4,5 metri și se potrivește îndeaproape cu Kia Sorento sau Hyundai Santa Fe. Pentru 2019, Ford a adăugat o nouă grilă corporativă, care anterior a fost prezentată doar pe Edge. Există, de asemenea, versiuni noi numite ST-Line, axate pe o experiență sportivă și Vignale, axată pe piața de lux. Recenzia Ford Kuga din 2019 arată că aceasta este o mașină concepută pentru a satisface gusturile multora. Este disponibil într-o gamă largă de motoare pe benzină și diesel, care sunt turboalimentate. Există chiar și o opțiune de transmisie automată în unele aspecte. În plus, Ford a inclus un model cu două roți, care este conceput pentru cumpărătorii care se mulțumesc cu mai puțin. Un model de bază al modelului Kuga vă va costa aproximativ 25.000 de euro, în timp ce un model de vârf al gamei vă va costa aproximativ 40.000 de euro.

Ce ne place

  • Conduce decent
  • Mult kit
  • Multă spațiu în cabina pasagerilor

Ce nu ne place

  • Portbaj mai mici decât rivalii săi
  • Interiorul se simte ieftin și datat

Performanța și specificațiile motorului

Kuga este dotat cu un motor pe benzină EcoBoost de 1,5 litri, cu puteri de 118 CP, 148 CP și 180 CP. Există, de asemenea, un motor TDCi de 1,5 litri de 1,5 CP și un motor diesel de 2 litri, care vine cu ieșiri de 148 CP și 178 CP. Toate mărfurile sunt capabile să treacă de la zero la 100 km / h în 11,2 secunde. De asemenea, sunt capabili să atingă o viteză maximă de 190 km / h.

Dacă ați decis să alegeți EcoBoost cu 118 CP sau 148 CP, veți obține unitatea de transmisie din față Kuga care este echipată cu cutia de viteze manuală cu șase trepte de la Ford. Dacă optați pentru versiunea de 180 CP, vine cu o cutie de viteze automată cu șase trepte și o tracțiune integrală.

Costuri

Cele trei motoare diesel sunt cele mai eficiente din punct de vedere al economiei de combustibil. Cu toate acestea, cel mai eficient este motorul de 2 litri de 148 CP, care poate oferi până la 51,4mpg. În versiunea de 178 CP, care este de asemenea cu tracțiune pe patru roți, veți obține aproximativ 47,1mpg. Cu toate acestea, în funcție de garnitura aleasă, aceasta poate coborî până la 39mpg. Motorul diesel de 1,5 litri cu o putere de 118 chb reușește să ofere 54.3mpg. Cu toate acestea, este doar tracțiunea cu roți din față.

Mașinile pe benzină au trei ieșiri cu o singură versiune cu tracțiune pe patru roți care oferă 174 CP. Cu toate acestea, puteți instala anvelope de zăpadă pe tracțiunea cu două roți pentru a îmbunătăți aderența, în același timp economisind combustibil. Mașinile pe două roți pe benzină oferă economie de combustibil de 40mp, în timp ce versiunea cu patru roți oferă 38mpg.

Verdict Autoplex Expert:

Performanțe
70%
Interior
30%
Siguranță
80%
Preț
70%
Ar trebui să cumperi Ford Kuga 2019 ?

Ford Kuga este una dintre cele mai sigure mașini de la Ford. De fapt, are un rating perfect de cinci stele în testele de avarie. Este livrat cu funcții precum asistentul de menținere a benzii, un avertisment pentru punctele nevăzute, ambalarea asistată și chiar alerte pentru un șofer.

80%
Excelent!