Volkswagen Golf 2019

Prezentare generală

Volkswagen Golf nu este doar o mașină; este o instituție din lumea automobilismului. Cu toate acestea, nu a ajuns în locul unde stă nemișcat. S-a atins aceste înălțimi amețitoare prin a putea ține pasul cu ceea ce au nevoie clienții. Golf hatchback este în măsură să concureze cu rivali precum Hyundai i30, Honda Civic și Ford Focus. Această mașină trebuie, de asemenea, să elimine concurența de la brandurile din cadrul grupului Volkswagen. Printre acestea se numără Skoda Octavia și SEAT Leon, cu care împarte unele părți.

Verdict

Golful este o mașină care oferă întotdeauna o experiență excelentă la volan, care este concepută pentru a mulțumi cât mai mulți șoferi. Este confortabil pe majoritatea suprafețelor rutiere și îți va pune un zâmbet pe față chiar și pe cele mai dificile drumuri. Are o suspensie care se descurcă destul de bine chiar și pe cele mai proaste drumuri. Modelul de bază vă va costa în jur de 25.000 de euro, în timp ce modelul de top va costa aproximativ 34.000 de euro.

Ce ne place

  • Interior impresionant
  • Portbagaj spațios
  • Control excelent al mașinii

Ce nu ne place

  • Direcția se simte puțin amorțită
  • Graficele de pe ecranele de infotainment sunt datate
  • Este livrat cu un rating scăzut de fiabilitate prevăzut

Tehnologie și echipamente

Interiorul entry-level S este dotată cu un ecran tactil color de opt inci în centrul tabloului de bord, ceea ce îl ajută să se simtă în sus. De asemenea, este echipat cu lumini de zi LED, tehnologie de predicție a pietonilor, conectivitate Bluetooth, radio digital DAB și aer condiționat.

Veți obține jante din aliaj, un volan asortat din piele, un control de croazieră adaptiv, oglinzi cu uși care se pliază de putere și oglindă auto-întunecare din spate. Apple CarPlay și Android Auto sunt, de asemenea, incluse în acest aspect.

Ecranul de infotainment de opt inci, oferit pe toate aspectele, poate fi modernizat la un ecran de 9 inci. Mașina a adăugat și recunoașterea gesturilor în lansarea din 2019. De exemplu, puteți naviga în diverse meniuri glisând pe ecran.

Motoare și economie de combustibil

Revista Volkswagen Golf 2019 dezvăluie că mașina vine cu un motor standard de 1.4 litri turbo cu patru cilindri, care produce 147 CP. Acesta este oferit cu transmisie manuală cu șase trepte, în timp ce există o cerere de transmisie automată cu opt viteze.

Versiunea e-Golf este echipată cu un motor electric Li-ion care poate genera 134HP. Nivelul de vârf al Golfului din 2019 se numește Golf R., este dotat cu un motor turbo cu patru cilindri turbo de 2 litri, care produce 288 CP și 280 lb-ft de cuplu. Transmiterea manuală cu șase trepte este standard, în timp ce există o transmisie automată cu șapte viteze la cerere.

În ceea ce privește kilometrajul, Golf oferă 29mpg pentru conducerea orașului și 37mpg pentru conducerea autostrăzii în ambele transmisii. Golf R oferă 23mpg în oraș și 30mpg în afara orașului. E-Golf oferă cel mai bun kilometraj cu 126MPGe în oraș și 11MPGe pe autostrăzi.

Verdict Autoplex Expert:

Performanțe
90%
Interior
80%
Siguranță
90%
Preț
80%
Ar trebui să cumperi Volkswagen Golf 2019 ?

Oferă una dintre cele mai blânde călătorii pentru mașinile din clasa sa. Suspensia excelentă înseamnă că aproape nicio umflătură nu va ajunge în cabină. Cu toate acestea, este calibrat cu atenție, astfel încât să nu existe o înclinare excelentă în jurul colțurilor. După cum a arătat revizuirea completă a Volkswagen Golf 2019, evaluări, specificații, prețuri, oferă o valoare excelentă pentru bani.

90%
Excelent!