Volvo XC60 2019

Prezentare generală

Aceasta este cea mai vândută mașină de la Volvo. Compania scoate întotdeauna toate opririle pentru a se asigura că ultima versiune rămâne un rival credibil pentru mașini precum Audi Q5 și Jaguar F-Pace.

Verdict

Recenzia Volvo XC60 2019 dezvăluie că mașina este minunată, mai ales în ceea ce privește condusul. Se situează la vârf atunci când vine vorba de calitate interioară, rafinament de design și rafinament. Volvo XC60 2019 cea mai bună mașină pentru a trăi cu care vine la eleganță și putere. Această mașină este prevăzută cu variante puternice ale motorului și o transmisie automată cu opt trepte. Setul său de siguranță este, de asemenea, destul de extins. În combinație cu costumul mare și costurile de rulare reduse, această mașină își merită locul de sus. Vă puteți aștepta să plătiți între 50.000 de euro și aproximativ 60.000 de euro pentru a deține această piesă de mașini perfect fabricate.

Ce ne place

  • O abundență de caracteristici de siguranță
  • Interiorul spațios și elegant
  • Manevrabilitate ușoară și călătorii plăcute
  • Rata mare de remorcare

Ce nu ne place

  • Unii dintre rivalii săi oferă mai mult confort

Interiorul Volvo XC60

Revizuirea Volvo XC60 2019 nu ar fi completă fără să aruncăm o privire asupra spațiului său interior. Mașina are cinci locuri și ambele rânduri de scaune sunt destul de confortabile și spațioase. Scaunele sunt făcute în cazul în care sunt oferite scaune frontale din piele sintetică și încălzite în toate bordurile. Puteți moderniza, de asemenea, interiorul cu niște piele Nappa pline și cu niște scaune față ventilate, care sunt dotate cu masaj. Dacă doriți să vă asigurați confortul un pic mai mare pentru pasageri, ar trebui să optați pentru scaune din spate încălzite.

În general, calitatea interioară este excelentă. Este confecționat din materiale de înaltă calitate, cu o potrivire minunată și un finisaj excelent. Cabina acestei mașini are un aer de rafinament. În toate aspectele, veți obține acoperișul panoramic. În garnitura de bază, veți obține piele sintetică în loc de piele reală.

Motoare și economie de combustibil

XC60 2019 vine cu trei opțiuni de motorizare. Garnitura de bază are un motor T5 de 250 CP; garnitura intermediară are un motor T6 316HP în timp ce partea superioară are un motor T8 400HP. Toate mărfurile sunt dotate cu transmisie cu 8 viteze.

Dintre acestea, motorul modernizat T6 cu patru cilindri a primit multă admirație. Vine cu un turbocompresor și un supraalimentator. Turbocharge este oferit și în modelul T5 de bază. Deși nu este la fel de performant ca T6, este o opțiune excelentă dacă nu doriți să renunțați la aproximativ 4000 de euro pentru a face upgrade la T6. Dacă vă preocupă economia de combustibil, optați pentru T8, care vine cu motor electric și baterie Li-ion adăugată la T6. Vă oferă 58mpg când energia electrică și benzina sunt combinate și 26mpg doar pe benzină. Economie de carburant pe T5 este de 22mpg în conducerea orașului și de 29mp pe autostrăzi. Cu T8.

Verdict Autoplex Expert:

Performanțe
80%
Interior
70%
Siguranță
100%
Preț
90%
Ar trebui să cumperi Volvo XC60 2019?

Dacă doriți o mașină cu un aspect sofisticat, atât în interior cât și în exterior, o manevrabilitate excelentă pe drumuri și o gamă uriașă de caracteristici de siguranță, aceasta este mașina potrivită pentru dvs. Siguranța sa merită remarcată mai ales. De exemplu, vine cu o caracteristică care vă ajută să evitați rularea pe drumuri. De asemenea, are o caracteristică de frânare la coliziune și frânare automată după accidente. În general, este un SUV atrăgător, fără dezavantaje majore.

80%
Excelent!