Cel mai bun moment al anului pentru a cumpăra o mașină (toți agenții de vânzări nu vor să afli)

Cel mai bun moment al anului pentru a cumpăra o mașină (toți agenții de vânzări nu vor să afli)

Cel mai bun moment al anului pentru a cumpăra o mașină (toți agenții de vânzări nu vor să afli)

Pe scurt, cea mai bună lună este decembrie.

 

De ce decembrie?

Pentru a înțelege de ce decembrie este cel mai bun moment absolut pentru a cumpăra o mașină, trebuie să înțelegeți mai întâi procesul și mentalitatea vânzătorilor umili de mașini.

 

Cotele

Ca orice alți agenți de vânzări, au cote. Ei vin adesea în formă de obiective lunare, trimestriale şi anuale pentru numărul de maşini pe care vor să le atingă.

Acest lucru înseamnă că achiziţia de masina ar putea determina diferenţa dintre dealer lor ating scopul lor de vânzări şi agent de vânzări care au primit un bonus anual frumos sau…bine, nu face aceste lucruri.

 

Ultimele zile ale lunii

De aceea, decembrie (mai precis, ultima săptămână a lunii) este cel mai bun moment al anului pentru a cumpăra o mașină. În ultimele zile ale lunii decembrie înregistrează cele mai mari cheltuieli de stimulare. Uneori, acest lucru se extinde chiar și în prima zi sau două din ianuarie, în funcție de ziua în care se încadrează sfârșitul anului.

Pentru a obține cea mai bună afacere absolută pe o mașină, ar trebui să vedeți dacă puteți negocia o afacere de mașină pe 31 decembrie, Revelion.

Puteți ajunge să economisiți până la 8.3% din prețul unei mașini noi dacă vizitați dealerul în ajunul Anului Nou în loc de orice altă zi. Acest lucru se datorează faptului că aceasta este ultima zi un dealer are pentru a face atât obiectivele lor trimestriale şi anuale. Ca atare, ei au un bonus de grăsime pe linie, astfel încât acestea doresc pentru a obține mașinile afară pe ușă cât mai curând posibil.

Să presupunem că te uiți la o mașină frumoasă folosită pentru aproximativ 20.000 EURO. Dacă ați intrat în ajunul Anului Nou, stați să reduceți 1.660 EURO doar pentru că ați intrat singur în acea zi. Imaginați-vă ce ați putea câștiga dacă l-ați combinat cu tactici de negociere excelente.

 

Ce se întâmplă dacă nu pot să aștept decembrie pentru a cumpăra o mașină?

Uneori, nu puteți aștepta până la sfârșitul anului pentru a cumpăra o mașină. Dacă este cazul, puteți obține încă o afacere mare prin cumpărarea în ultima zi a unei alte cote.

Cel mai bun lucru la sfârșitul anului este sfârșitul trimestrului. Pentru aceia dintre voi care nu cred că în sferturi financiare, acest lucru înseamnă practic:

31 martie

30 iunie

30 septembrie

Și, desigur, 31 decembrie

 

Veți obține o afacere bună pe o mașină oricând în ultima săptămână a unui trimestru, dar este mai bine dacă puteți merge în ultima zi exactă.

Dacă este încă prea mult să așteptați, atunci cel mai bun lucru este să mergeți în ultima zi a lunii.

"Când un vehicul are nevoie de ajutor de vânzare, la sfârșitul lunii este un moment bun pentru a cumpăra dacă negociați singur vehiculul", spune el. "Deoarece managerii de vânzări de la reprezentanțe au o cotă lunară pentru a lovi și a fi compensați dacă au lovit-o sau nu.”

Dacă nu puteți aștepta până la sfârșitul lunii ... atunci trebuie să vă uitați cu atenție la viața voastră! Mergând în ultima zi a oricărei săptămâni nu va fi mult mai benefic decât în mod normal, dacă la toate. De fapt, duminica este una dintre cele mai proaste zile pentru economii.

Dacă v-a plăcut articolul nu uitați să îi dați share!