Cum poti cumpara o masina fara bani

Cum cumperi o masina fara bani

Cum poti cumpara o masina fara bani

Subiectul este simplu. Ai nevoie de o masina dar nu ai banii necesari?

Metoda 1:

Cea mai rapida varianta pe care o poti avea este sa folosesti Viva Credit. Poti face credit pana la 2.000 RON cu comision 0%. Ai vazut bine, comision 0%, asta inseamna ca nu trebuie sa platesti niciun ban in plus. Poti primii banii si cumpara masina in aceeasi zi, doar iti faci un cont pe website si primesti banii direct pe card si ai evitat orele pierdute la cozi. Pentru a intra in posesia celor 2.000 RON apasa pe imaginea urmatoare cu un link special care iti ofera comision 0% (nu dureaza mai mult de 10 minute):

vivacredit.ro

Daca nu functioneaza imaginea de mai sus, apasa aici.

 

Metoda 2:

Poti aplica la programe de finantare auto pentru prima ta masina. Exista foarte multi dealeri sau banci care ofera acest program. Este destul de simplu se poate aplica doar cu buletinul si adeverinta de venit. Atentie unele banci pot aplica un comision destul de maricel sau in unele cazuri vor un avans.

 

Metoda 3:

Este o metoda destul de folosita in ziua de astazi. Poate fi ciudat cand te gandesti, dar se merita intr-un final. Poti face schimburi indeferent ce oferi, fie ca este o alta masina la schimb, motocicleta, laptop, telefon, dar intr-un final obtii masina de care ai nevoie. Aceasta metoda o poti aplica doar in cazul in care ai mare nevoie si ai niste bunuri de care nu mai ai nevoie.

 

Sper ca metodele mentionate sus te vor ajuta. Dar, iti recomandam sa iei in considerare oferta de la Viva Credit, deoarece expira curand.