Lista celor mai bune masini break de pe piata

Cele mai bune masini break de pe piata

Lista celor mai bune masini break de pe piata

Popularitatea mașinilor break a scăzut din cauza SUV-urilor care oferă capacitate similară dar ai avantajul înălțimii.

Cu toate acestea, masini break sunt încă o propunere fantastică pentru mulți cumpărători, în special cei care sunt dispuși să sacrifice un pic de vizibilitate în favoarea dinamica de conducere decente. De aceea am reunit cele mai bune mașini break, cu fiecare buget luat în considerare.

Dacia Logan MCV – DE LA 8.660 EUR

Dacia Logan MCV

Dacia continuă să fie cea mai bună opțiune pentru cumpărătorii cu buget redus care caută pe piața mașinilor noi. Firma românească oferă mașini la prețuri avantajoase, dar ele rămân destul de bine echipate și bune de condus.

Mai mult, Dacia tocmai a dezvăluit gama actualizată, ceea ce înseamnă că noul Logan MCV va fi mult mai bun pentru doar o fracțiune de bani, în timp ce vor exista oferte foarte bune pe modelul următor, ceea ce îl va face și mai puțin scump. De ce să cumperi o mașină folosită când poți lua una nouă?

Apasă aici să cauți pe Autoplex, Dacia Logan MCV de la 3.000 EURO

 

Ford Focus – DE LA 18.250 EURO

Ford Focus

Ford Focus a fost mult timp una dintre cele mai bine vândute masini din România, datorită controlului ușor, aspect plăcut și practic. Oferă, de asemenea, un preț-calitate foarte bun ceea ce îl face perfect pentru această listă.

Prețurile încep de la aproximativ 18.250 EURO, și pentru că veți obține mai mult de 600 de litri de spațiu de portbagaj, chiar și cu scaunele din spate în loc. E pur și simplu foarte spațios. Ea are o cabină plăcută, bine echipată, de asemenea, ceea ce face o alternativă convingătoare pentru rivalii scumpi

Apasă aici să cauți pe Autoplex, Ford Focus de la 4.500 EURO

 

Volkswagen Passat – DE LA 23.577 EURO

Volkswagen Passat

Există o mulțime de concurență în jurul acestui preț, ceea ce înseamnă că mașinile într-adevăr trebuie să iasă în evidență pentru a fi considerată. La acest preț, Volkswagen Passat Break se simte ca cea mai bună alegere, având un portbagaj mare cuplat cu o mare calitate a construcției și nivelurile de echipamente în cabină.

Cu toate acestea, Audi A4 Avant este la un preț similar, oferind un interior mai cochet și mai mult aspect - dar cu mai puțină capacitate portbagajului.

Apasă aici să cauți pe Autoplex, Volkswagen Passat de la 5.500 EURO

 

Skoda Superb – DE LA 26.598 EURO

Volkswagen Passat

Din nou, există o serie de opțiuni decente aici, în funcție de preferințele dumneavoastră. În raport cu prețul trebuie să fie Skoda Superb, care are un portbagaj pur și simplu imens, o cursă minunată de lux și o cabină de înaltă calitate.

Cu toate acestea, Volvo V60 oferă o alternativă convingătoare. Este la un alt nivel în ceea ce privește stilul atât în interiorul cât și în afara, și se simte cu adevărat premium. Nu este la fel de practic, dar compensează în factorul dorit.

Apasă aici să cauți pe Autoplex, Volkswagen Passat de la 6.400 EURO

 

BMW Seria 5 Touring – DE LA 50.040 EURO

BMW Seria 5

Dacă sunteți fericit să cheltuiți un pic mai mult, BMW Seria 5 Touring este una dintre cele mai bune mașini de pe piață. Are un portbagaj de dimensiuni decente, o mulțime de aspecte plăcute și unul dintre cele mai confortabile și bine echipate interioare din competitori.

Are, de asemenea, un portbagaj imens, astfel încât să puteți pune multe obiecte în spate, și se conduce extrem de plăcut.

Apasă aici să cauți pe Autoplex, BMW Seria 5 de la 8.900 EURO

 

Audi RS6 Avant – Buget mare

Audi RS6

Dacă nu contează buget și pur și simplu dorești cea mai tare mașină pe care o poți cumpăra, atunci Audi RS6 Avant este pentru tine.

Cu 565 de litri de spațiu de portbagaj este practic, dar sub capota este un motor de 4.0 litri cu 592 de cai putere care catapultează mașina la 100 km/h în 3.4 secunde. Dacă profitați la maximum de această performanță este, probabil, cel mai bine să nu se uite la cifrele economiei de combustibil, deși ...

interlink.ro